12 jun 2020, 18:48

Отчуждение 

  Poesía » Filosófica
607 0 3

Ще се заключа
с триста ключа,
с триста ключа,
криви и ръждясали
ще се заключа.
Зад вратата
от дърво масивно
ще се скрия.
Себе си отново
да открия.

© Румяна Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??