12 июн. 2020 г., 18:48

Отчуждение 

  Поэзия » Философская
606 0 3

Ще се заключа
с триста ключа,
с триста ключа,
криви и ръждясали
ще се заключа.
Зад вратата
от дърво масивно
ще се скрия.
Себе си отново
да открия.

© Румяна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??