Jun 12, 2020, 6:48 PM

Отчуждение 

  Poetry » Phylosophy
578 0 3

Ще се заключа
с триста ключа,
с триста ключа,
криви и ръждясали
ще се заключа.
Зад вратата
от дърво масивно
ще се скрия.
Себе си отново
да открия.

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??