31 mar 2009, 18:51

Отдавна е късно... 

  Poesía
682 0 1

 

Не исках,

но бях -

отдавна е късно.

Отдавна е късно

да бъда щастлива...

Разкъсвах сърца,

ранявах ги, чисти...

И цапах ги с болка -

отнемах и взимах....

Отнемах и взимах...

Крадях и не питах.

Крадях и не питах -

отнемах надежди...

Отнемах усмивки...

Не питах, а взимах.

Не питах, не знаех...

Съзнах го чак късно...

...

Съзнах...

аз създавала бях

тез усмивки...

...

Днес всичко е липси...

...

Отдавна е късно...

..................................................

Отдавна е късно -

да бъда щастлива...

..................................................

 

 

 

© Лилия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??