18 ago 2012, 20:37

Отговори 

  Poesía » Otra
717 0 7

Отговори

 

Бих се разхождала.

В градина с езеро и черен плетен стол.

Защото съм някъде и искам тишина.

Съзерцавам, дишам, усещам.

Зелено, аромат и вятър.

Сядам и не ми се става.

Огладнявам.

Яде ми се салата, като цвете.

От киви, праскова, ябълка и ягоди.

До канапето от кисело мляко и мед.

Усмихвам се.

Харесва ми.

Липсата на орехи.

Защото има цвете и няма нужда от орехи в млякото.

Размишлявам с малката виличка…

Разбирам, че не ми трябва нож…

 

© Любомира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??