Обръщаш се и си отиваш,
а силуетът ти се дави в деня изпепелен.
Отиваш си и няма да те видя.
С теб тръгва си и част от мен.
Аз зная,след миг ще си далече
и думите ми няма да те спрат.
За мен отдавна времето изтече,
да крещя,да викам и да те кълна.
Отиваш си и дъждът със сълзите ми се слива,
душата ми без глас остана,но крещи.
Спомените всичко в мен събарят и убиват.
Как искам да ти кажа "остани!".
© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados