12 abr 2016, 20:16

Откакто си тръгнах 

  Poesía
815 0 3

Две седмици и десет часа, казваш

За мене бяха танц на покрив и огньове под звездите

Две седмици и десет часа чакаш

С друг танцувах, боса бягах, смях се, ти броеше дните

 

© Никой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??