Apr 12, 2016, 8:16 PM

Откакто си тръгнах 

  Poetry
819 0 3

Две седмици и десет часа, казваш

За мене бяха танц на покрив и огньове под звездите

Две седмици и десет часа чакаш

С друг танцувах, боса бягах, смях се, ти броеше дните

 

© Никой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??