12.04.2016 г., 20:16 ч.

Откакто си тръгнах 

  Поезия
828 0 3

Две седмици и десет часа, казваш

За мене бяха танц на покрив и огньове под звездите

Две седмици и десет часа чакаш

С друг танцувах, боса бягах, смях се, ти броеше дните

 

© Никой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??