30 ene 2011, 15:38

„Откраднатата” болка 

  Poesía
454 0 0

Нека да ти дам душата си,

нека да ти дам сърцето си,

нека да ти дам сълзите си –

потекли като реки.

Искам да се сгушиш в мене ти

и да ти дам топлината си,

а болката – на мене остави.

Ще я погълна цялата, докато ме унищожи!

© СИЛВИЯ ИВАНОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??