30.01.2011 г., 15:38 ч.

„Откраднатата” болка 

  Поезия
450 0 0

Нека да ти дам душата си,

нека да ти дам сърцето си,

нека да ти дам сълзите си –

потекли като реки.

Искам да се сгушиш в мене ти

и да ти дам топлината си,

а болката – на мене остави.

Ще я погълна цялата, докато ме унищожи!

© СИЛВИЯ ИВАНОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??