Нека да ти дам душата си,
нека да ти дам сърцето си,
нека да ти дам сълзите си –
потекли като реки.
Искам да се сгушиш в мене ти
и да ти дам топлината си,
а болката – на мене остави.
Ще я погълна цялата, докато ме унищожи!
© СИЛВИЯ ИВАНОВА Все права защищены