Jan 30, 2011, 3:38 PM

„Откраднатата” болка 

  Poetry
452 0 0

Нека да ти дам душата си,

нека да ти дам сърцето си,

нека да ти дам сълзите си –

потекли като реки.

Искам да се сгушиш в мене ти

и да ти дам топлината си,

а болката – на мене остави.

Ще я погълна цялата, докато ме унищожи!

© СИЛВИЯ ИВАНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??