4 jun 2007, 9:56

ОТКРОВЕНИЕ 

  Poesía
650 0 10
Аз искам да стопя поне за миг скръбта си,
притихнала от болка, да възвърна нежността си.
За твоята реалност да бъде тя подарък,
за мойта всеотдайност да бъде символ ярък.

Аз искам да докосна силната ти гръд,
да изгоря във огъня на твойта плът,
да ме прегърнат нежно топлите ти длани,
да срещнем погледи, неволно замечтани.

Аз искам да изтриеш сълзите ми горещи
и с вяра да изпълниш мечтите ми човешки.
Да стоплиш мълчаливо душата ми ранена
и върнеш радостта ми - отдавна спотаена.

Аз вярвам, че искрата няма да изгасне,
а силният й пламък в огън ще прерасне.
Сърцата неизменно ще бъдат запленени,
а чувствата горещи - вечно споделени!


Маги

© Магдалена Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??