16 abr 2022, 16:54

Откровено 

  Poesía » Filosófica, Formas graves
391 1 7

ОТКРОВЕНО

 

В миг

се взрях

в душата –

в своята зла,

надменна душа,

която без страх

от разплата

нехайно

греша

и

все

у друг

вината

намираше,

съдеше „вещо“

и всяко нещо

„разбираше“…

(Горката,

горко

ѝ!)

 

За

момент

надзърнах

в сърцето си –

тъй почерняло –

и мигом от мен

се отвърнах,

чувствайки

жалост

май…

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??