ОТКРОВЕНО
В миг
се взрях
в душата –
в своята зла,
надменна душа,
която без страх
от разплата
нехайно
греша
и
все
у друг
вината
намираше,
съдеше „вещо“
и всяко нещо
„разбираше“…
(Горката,
горко
ѝ!)
За
момент
надзърнах
в сърцето си –
тъй почерняло –
и мигом от мен
се отвърнах,
чувствайки
жалост
май…
© Раммадан Л.К. All rights reserved.