16.04.2022 г., 16:54 ч.

Откровено 

  Поезия » Философска, Строги форми
390 1 7

ОТКРОВЕНО

 

В миг

се взрях

в душата –

в своята зла,

надменна душа,

която без страх

от разплата

нехайно

греша

и

все

у друг

вината

намираше,

съдеше „вещо“

и всяко нещо

„разбираше“…

(Горката,

горко

ѝ!)

 

За

момент

надзърнах

в сърцето си –

тъй почерняло –

и мигом от мен

се отвърнах,

чувствайки

жалост

май…

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??