Отлитай
Отлитай,
птицо малка!
Да не изгориш
в пламъка
на любовта ми жарка!
Отлитай
надалече.
Не бъди
дребнаво човече!
И в този полет
красиви места посети.
Свойте емоции
недей ти пести!
Лети надалеко
и нека на сърцето ти
да е леко!
Сега е
твоето време!!!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados