6 янв. 2009 г., 16:47

Отлитай 

  Поэзия » Философская
467 0 7
 

Отлитай

 

Отлитай,

птицо малка!

Да  не  изгориш

в пламъка

на любовта ми жарка!

Отлитай

надалече.

Не бъди

дребнаво човече!

И в този  полет

красиви места  посети.

Свойте  емоции

недей ти  пести!

Лети  надалеко

и нека на  сърцето ти

да е леко!

Сега е

твоето време!!!

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??