Знаеш, че те обичах.
Много добре го знаеш.
Като неказана сричка.
Като неканен залез.
Като свидетел случаен
на тайнствено зарево.
Магия или начало
на някакъв друг живот.
Отминаваш. И ти си права.
Всичко тук е игра и
знаеш, че аз съм ù краят.
Не искаш да има край.
© Райчо Русев Todos los derechos reservados