24 jul 2006, 10:47

Отмъщение 

  Poesía
660 0 0

Аз искам да докосна

мислите ти в този миг,

искам да почувсвам

болката на твоя вик.

 

Наранен си ти сега,

мълчанието ти убива,

притаена скръб горчи

и всичко в теб умира.

 

Аз искам да докосна

нараненана душа,

да почувствам самотата

на прага на смъртта.

 

Отмъщение не търся,

ти и това ми отне,

отмъщението е заблуда

не съм ти отмъстила - не.                                                             

© Антоанета Тонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??