Аз искам да докосна
мислите ти в този миг,
искам да почувсвам
болката на твоя вик.
Наранен си ти сега,
мълчанието ти убива,
притаена скръб горчи
и всичко в теб умира.
Аз искам да докосна
нараненана душа,
да почувствам самотата
на прага на смъртта.
Отмъщение не търся,
ти и това ми отне,
отмъщението е заблуда
не съм ти отмъстила - не.© Антоанета Тонева All rights reserved.