24 июл. 2006 г., 10:47

Отмъщение 

  Поэзия
663 0 0

Аз искам да докосна

мислите ти в този миг,

искам да почувсвам

болката на твоя вик.

 

Наранен си ти сега,

мълчанието ти убива,

притаена скръб горчи

и всичко в теб умира.

 

Аз искам да докосна

нараненана душа,

да почувствам самотата

на прага на смъртта.

 

Отмъщение не търся,

ти и това ми отне,

отмъщението е заблуда

не съм ти отмъстила - не.                                                             

© Антоанета Тонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??