9 nov 2007, 22:44

Отново кратко:) 

  Poesía » Otra
607 0 6
Моят страх - от нищото роден ,
прераждан всеки ден.
Като върлина се източил,
не мога го прескочи.
Моят страх - като роза бодлива
и ме радва, и сълзи избива.

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??