Nov 9, 2007, 10:44 PM

Отново кратко:) 

  Poetry » Other
618 0 6
Моят страх - от нищото роден ,
прераждан всеки ден.
Като върлина се източил,
не мога го прескочи.
Моят страх - като роза бодлива
и ме радва, и сълзи избива.

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??