9.11.2007 г., 22:44 ч.

Отново кратко:) 

  Поезия » Друга
606 0 6
Моят страх - от нищото роден ,
прераждан всеки ден.
Като върлина се източил,
не мога го прескочи.
Моят страх - като роза бодлива
и ме радва, и сълзи избива.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??