26 may 2008, 22:16

Отново те няма 

  Poesía » Otra
744 0 15

Всеки ден те изгубвам по малко,

после пак в тишина те откривам.

Доловима е всяка милувка,

дългосрочно във мен те събирам.

 

Твоя хлад огорчен разпилявам

в тиха утрин, от свян побеляла.

Виждах как в любовта ти умирам,

а от днес - как отново съм цяла.

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??