10 nov 2007, 11:27

Отново в Бяла 

  Poesía » Civil
614 0 9
 

      Отново в Бяла

 

Ще дойда отново във Бяла,

да мина по стария мост,

а Янтра, пред мен засияла,

ще срещне желания гост.

 

Край Фичето бавно минавам.

Посреща ме изгрев засмян.

Пред старата къща заставам

в градеца, от щастие сгрян.

 

Приятели, улици, къщи,

до болка познати места.

С усмивка при тях се завръщам.

Знам, няма такива в света!

© Теменужка Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??