25 sept 2006, 23:01

Оттатък мисълта 

  Poesía
565 0 6
Земята намира опора
във извори.
Но ти не произнасяй
думите
когато
в мен мълвят пътеки,
любов от звукове се сплита
и тайнството на хълми,
и на листа бучи.
И хоризонти призовавам
с цялата си нежност,
пламък и молитва…

Оттатък мисълта,
която носи смърт.

© Божидар Пангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??