25.09.2006 г., 23:01 ч.

Оттатък мисълта 

  Поезия
564 0 6
Земята намира опора
във извори.
Но ти не произнасяй
думите
когато
в мен мълвят пътеки,
любов от звукове се сплита
и тайнството на хълми,
и на листа бучи.
И хоризонти призовавам
с цялата си нежност,
пламък и молитва…

Оттатък мисълта,
която носи смърт.

© Божидар Пангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??