Sep 25, 2006, 11:01 PM

Оттатък мисълта 

  Poetry
566 0 6
Земята намира опора
във извори.
Но ти не произнасяй
думите
когато
в мен мълвят пътеки,
любов от звукове се сплита
и тайнството на хълми,
и на листа бучи.
И хоризонти призовавам
с цялата си нежност,
пламък и молитва…

Оттатък мисълта,
която носи смърт.

© Божидар Пангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??