24 jul 2012, 21:30

Отвъд думите 

  Poesía » De amor
898 0 9
 Не мога да изкашлям остри думи,
 заседнали накриво като кост.
 Пътеката се срути помежду ни -
 един от нас ще трябва да е мост.
 Един от нас ще трябва да е бента,
 когато кипне лудата вода,
 ще трябва да е стълба към небето,
 когато натежи до смърт света.
 Ще трябва да е шепа жива пръст -
 за житен стрък или за мъртва яма...
 Един от нас ще трябва да е кръст.
 А за възкръсване са нужни двама.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??