8 abr 2020, 7:15

Отвъдност 

  Poesía » Otra
616 2 3

Под купола на есенно дърво

златисто восъчна

заля ме светлината.

Полиелеите на жълтите листа,

разклатени от вятъра,

езици лумнали,

пламтят във здрача.

Обгърната в мистично синьо

нощта приижда

и ги потопява.

© Boyana Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??