Apr 8, 2020, 7:15 AM

Отвъдност 

  Poetry » Other
615 2 3

Под купола на есенно дърво

златисто восъчна

заля ме светлината.

Полиелеите на жълтите листа,

разклатени от вятъра,

езици лумнали,

пламтят във здрача.

Обгърната в мистично синьо

нощта приижда

и ги потопява.

© Boyana All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??