8.04.2020 г., 7:15 ч.

Отвъдност 

  Поезия » Друга
684 2 3

Под купола на есенно дърво

златисто восъчна

заля ме светлината.

Полиелеите на жълтите листа,

разклатени от вятъра,

езици лумнали,

пламтят във здрача.

Обгърната в мистично синьо

нощта приижда

и ги потопява.

© Boyana Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??