30 abr 2017, 22:27

Отвън звездите 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
379 2 5

 

Безброй звезди на небето,

а ти не виждаш нито една,

но затворен си във всичките тях

и не съществуват други възможности...

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??