Apr 30, 2017, 10:27 PM

Отвън звездите 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
373 2 5

 

Безброй звезди на небето,

а ти не виждаш нито една,

но затворен си във всичките тях

и не съществуват други възможности...

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??