30 апр. 2017 г., 22:27

Отвън звездите 

  Поэзия » Философская, Свободный стих
377 2 5

 

Безброй звезди на небето,

а ти не виждаш нито една,

но затворен си във всичките тях

и не съществуват други възможности...

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??