30.04.2017 г., 22:27 ч.

Отвън звездите 

  Поезия » Философска, Свободен стих
378 2 5

 

Безброй звезди на небето,

а ти не виждаш нито една,

но затворен си във всичките тях

и не съществуват други възможности...

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??