20 mar 2020, 22:05

Падам 

  Poesía » De amor, Canción de autor
605 0 0

Мисля, че падам..падам,

във морето.

Чувствам се капка от дъжд.

 

Мисля, че страдам,

усещам как по сърцето.

Нож се разхожда надлъж. 

 

Чувствам се като,

умираща звезда на небето.

Виж ме, падам изведнъж.

 

Искам да падна, 

точно там, където.

Чакал съм теб, не веднъж.

 

Нека остане, 

в спомена лицето.

В душата поне ме задръж.

 

 

© Няма Име Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??