Mar 20, 2020, 10:05 PM

Падам 

  Poetry » Love, Authors song
532 0 0

Мисля, че падам..падам,

във морето.

Чувствам се капка от дъжд.

 

Мисля, че страдам,

усещам как по сърцето.

Нож се разхожда надлъж. 

 

Чувствам се като,

умираща звезда на небето.

Виж ме, падам изведнъж.

 

Искам да падна, 

точно там, където.

Чакал съм теб, не веднъж.

 

Нека остане, 

в спомена лицето.

В душата поне ме задръж.

 

 

© Няма Име All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??