20.03.2020 г., 22:05 ч.

Падам 

  Поезия » Любовна, Авторска песен
513 0 0

Мисля, че падам..падам,

във морето.

Чувствам се капка от дъжд.

 

Мисля, че страдам,

усещам как по сърцето.

Нож се разхожда надлъж. 

 

Чувствам се като,

умираща звезда на небето.

Виж ме, падам изведнъж.

 

Искам да падна, 

точно там, където.

Чакал съм теб, не веднъж.

 

Нека остане, 

в спомена лицето.

В душата поне ме задръж.

 

 

© Няма Име Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??