22 nov 2016, 22:49

Пак любовта е насреща! 

  Poesía
343 0 8

Откраднати от небето, 

посипани в твойте коси, 

не спират, лудуват - 

безброй звезди. 

Протягам ръка и ето улавям една, 

любовта ще изпроси, 

от дългия ден-мечтана целувка, 

от късата нощ-страстна въздишка. 

Ах, тези звезди, 

със своите насмешки! 

Затварям очи. 

Пак любовта е насреща! 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??