12 jul 2009, 20:23

Палав вятър 

  Poesía » De amor
1709 0 40

Дали е сън, или каприз
усетих полъха му нежен,
по устните ми - морски бриз,
по кожата - импулс копнежен.
Нахлу в съня ми твърде бясно,
ухаещ на море, познато,
косите ми разроши страстно
и влезе, като топло лято.
Усетих парещите устни,
пълзящи леко по гърба,
вратлето няма да пропуснат -
не спират своята игра.
Със вятъра ще поиграя,
със ласките си ще го укротя,
задухал в тъмната ми стая...
май скоро няма да заспя!

 

Ветре мой!

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??