21 ago 2010, 23:00

Парченце лято 

  Poesía » Versos blancos
904 0 7

 

 

здрачава се

южно от спомена

за вплетени мисли

в безкрая

изстинал

животът покълва

в унилата песен

на дрезгава нощ

светлосиня

тъгата прелива се

в стон

безтегловен отрязък

от лято

потърсило дом

навеки

на морското дъно

заспива

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??