21.08.2010 г., 23:00 ч.

Парченце лято 

  Поезия » Бели стихове
907 0 7

 

 

здрачава се

южно от спомена

за вплетени мисли

в безкрая

изстинал

животът покълва

в унилата песен

на дрезгава нощ

светлосиня

тъгата прелива се

в стон

безтегловен отрязък

от лято

потърсило дом

навеки

на морското дъно

заспива

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??