Aug 21, 2010, 11:00 PM

Парченце лято 

  Poetry » White poetry
905 0 7

 

 

здрачава се

южно от спомена

за вплетени мисли

в безкрая

изстинал

животът покълва

в унилата песен

на дрезгава нощ

светлосиня

тъгата прелива се

в стон

безтегловен отрязък

от лято

потърсило дом

навеки

на морското дъно

заспива

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??