18 jun 2010, 13:55

Парещи сълзи 

  Poesía » De amor
832 0 3

Парещи сълзи се стичат по лицето от лъжи.

Отлетели спомени нахлуват и боли.

Всичко покрай мен минава като в сън.

Очаквах да съм нещо, а всъщност не съм.

Душата ми обвита е от самота.

Нима това предлага любовта?

Получих аз  най-тежката награда,

разбито и изпепелено, сърцето ми да страда.

Всичко ще отмине, знам това.

На всеки ъгъл чака любовта.

Ще намеря сили аз да я прeгърна.

Нова страница в живота ще обърна!

 

© Йорданка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??