19 jul 2008, 13:59

Пазя още 

  Poesía
836 0 26


Дъга след дъжд -
недостижима и примамлива,
порой -
неудържимо силен.
Имам срещи,
после отминавам.
Не може да се спре стихията.
Усмихвам се -
през болка във очите -
и често губя,
без да съм играла.
Но пазя още
в себе си момичето -
в живота до полуда влюбено
и бяло.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??