19.07.2008 г., 13:59 ч.

Пазя още 

  Поезия
837 0 26


Дъга след дъжд -
недостижима и примамлива,
порой -
неудържимо силен.
Имам срещи,
после отминавам.
Не може да се спре стихията.
Усмихвам се -
през болка във очите -
и често губя,
без да съм играла.
Но пазя още
в себе си момичето -
в живота до полуда влюбено
и бяло.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??